Video : Anwar terlepas cakap, curi berbilion dapat gelaran Tun tapi bila kantoi ini reaksi beliau

Loading...

Bakal PM Malaysia ke 8 kantoi apabila Anwar terlepas cakap, curi berbilion dapat gelaran Tun. Siapakah Tun yang dimaksudkan beliau? saksikan video penuh dibawah

dalam artikel sebelum ini Anwar mendedahkan beliau tetap akan jadi Perdana Menteri

 

Loading...

Saya tetap jadi PM: Anwar

Presiden PKR, Datuk Seri Anwar Ibrahim optimis dan yakin akan menggalas tanggungjawab sebagai Perdana Menteri kelapan dalam tempoh kurang dua tahun.

Dalam temu ramah bersama Bloomberg Television semalam, Anwar berkata, beliau yakin Perdana Menteri, Tun Dr. Mahathir Mohamad akan berpegang kepada janji untuk melepaskan jawatan itu dalam tempoh ditetapkan.

Loading...

Kata Anwar, dalam perbincangan dengan Mahathir, beliau sendiri menyuarakan mahu Mahathir mentadbir kerajaan secara efektif dan amat penting untuk memberi beliau masa, katanya seperti dipetik dalam temu ramah tersebut.

Mengulas lanjut, Anwar turut menegaskan keputusannya memaafkan Mahathir atas perseteruan lama mereka adalah demi memastikan masa depan negara menjadi lebih baik.

Katanya, kerjasama dengan Mahathir akan memberi manfaat besar kepada rakyat selain Pengerusi Bersatu itu juga dilihat komited dengan beberapa agenda reformasi PKR.

Selain itu, Anwar turut menzahirkan keyakinan Mahathir tidak akan melakukan rombakan Kabinet seperti didakwa segelintir pihak dalam media sosial.

Artikel asal  : https://www.sinarharian.com.my/article/13057/VIDEO/60-SAAT/Saya-tetap-jadi-PM-Anwar

 

Perhatian : artikel dalam web ini diambil dari pelbagai sumber sekiranya didapati ia tidak benar sila pm admin dibawah untuk memadamkannya

PM kami disini — > https://www.facebook.com/MediaVirall/messsages

 

PENGIKLANAN BERBAYAR

ingin jana pendapatan RM100-RM300 setiap hari dengan grab tetapi tiada kereta? kami sediakan kereta untuk disewa khas Area KL dan Selangor sahaja klik disini

berminat iklankan produk anda di blog dan page total 1.2 juta like? PM kami disini

Loading...