3 bulan ‘tak dapat’ ingatkan suami kencing manis rupanya ‘makan betina’ lain diluar – isteri

Assalamualaikum min tlg siarkan cerita saya ni.. Saya ada terbaca pasal suami ada msaalah 3serangkai dn lepas bersama dengan isteri. Suami tidur luar balik…

Saya bukan lah nak takut2kan tt tu. Tapi kami senasib yag sama.. Suami saya pun macam tu juga. Semenjak ada anak. Dari anak pertama lagi..

Saya jarang di sentu oleh suami. 2 3 bulan mungkin baru sekali suami bersama dengan saya.. Dan lepas bersama suami terus keluar.

Sbb sejak ada anak kami mmg tdur asing2 dah.. Dan perna suami sampai setahun x sentu saya.. Mcm x percaya kan? Mcm mustahil tapi ini lah kebenaranya..

Saya sama mcm tt tu ingat suami ada msalah dalaman. Serius saya ingat mcm tu.. Tapi sebalik nya bukan.. Dia tiada msalah dalaman mslah batin ke 3 serangkai 3 sekawan ka.

Mmg xda.. Tapi dia makan luar. Kaki perempuan. Bila dia betukar angin bersikap pelik2. Saya akan siasat sampai kelubang cacing. Saya xkan duduk diam..

Dgn kuasa Allah kebenaran terbongkar juga.. Dia makan luar. Ada pmpuan kt luar. Kata malam2 nak buat kerja kt pejabat nak buat return atau ops.. Semua tu tipu.. Dia makan ayam segar yg x brapa nak segar kat luar sana tu..

Btw min skrg saya pilih single mom dari pdh belaki kan laki x guna mcm tu.. Jgn kata x bagi peluang. Peluang x leh kira dah min. Bnyk sngat dah bagi peluang.

Tpi penyakit kaki betina dia tu susah sngat nak buang… Pesanan untuk tt yg laki ada msalah batin tu. Mohon siasat ya puan.. Jgn tertipu. Ujian dn msalah kita mungkin x sama..

Tpi jgn percaya dgn namanya lelaki.. Tapi klau sebaliknya syukur Alhamdulillah saya doakan semoga suami puan cepat sembuh..

#mom #4kids – krt

 

 

Perhatian : artikel dalam web ini diambil dari pelbagai sumber sekiranya didapati ia tidak benar sila pm admin dibawah untuk memadamkannya

PM kami disini — > https://www.facebook.com/MediaVirall/messsages

 

PENGIKLANAN BERBAYAR

ingin jana pendapatan RM100-RM300 setiap hari dengan grab tetapi tiada kereta? kami sediakan kereta untuk disewa khas Area KL dan Selangor sahaja klik disini

berminat iklankan produk anda di blog dan page total 1.2 juta like? PM kami disini